E ZGJUAR
E BUKUR
IKONË MODE

HIJESHINË E SAJ E MERR NGA VITAMINAT
(B,C,E) TË KOMBINUARA ME MOLLËN
DHE PORTOKALLIN.

KRIJUES
I ZGJUAR
GJENI

ZGJUARSINË E TIJ E MERR NGA VITAMINAT
(B,C,E) TË KOMBINUARA ME MOLLËN
DHE RRUSHIN E KUQ.

ZBAVITËS
GARUES
EKSTRAVAGANT

ENERGJINË E TIJ E MERR NGA VITAMINAT
(B,C,E) TË KOMBINUARA ME MOLLËN
DHE DARDHËN.

E ZGJUAR
E BUKUR
IKONË MODE

HIJESHINË E SAJ
E MERR NGA
VITAMINAT (B,C,E)
TË KOMBINUARA
ME MOLLËN
DHE PORTOKALLIN.

KRIJUES
I ZGJUAR
GJENI

ZGJUARSINË E TIJ
E MERR NGA
VITAMINAT (B,C,E)
TË KOMBINUARA
ME MOLLËN
DHE RRUSHIN E KUQ.

EKSTRAVAGANT
GARUES
ZBAVITËS

ENERGJINË E TIJ
E MERR NGA
VITAMINAT (B,C,E)
TË KOMBINUARA
ME MOLLËN
DHE DARDHËN.

B
C
E
BANANABEL
ME VITAMINAT:
B
C
E
QERGJENIU
ME VITAMINAT:
B
C
E
PJESHKËSHPEJTI
ME VITAMINAT:

ZBULO BOTËN E AMITA FUN & TË GJITHA
NGJYRAT E SAJ

LËNGJET AMITA FUN SIGUROJNË MËNYRËN MË TË SHIJSHME DHE TË KËNDSHME PËR FËMIJËT PËR TË MËSUAR RRETH SHIJEVE TË FRUTAVE DHE T'I PËRFSHIJNË ATO NË DIETËN E TYRE TË PËRDITSHME. HERONJTË E AMITA FUN, TË PARAQITURA EDHE NË PAKETIMIN E TYRE, QUHEN: BANANABEL, PJESHKËSHPEJTI, QERGJENIU.

NË SHTËPINË E AMITA FUN

KËNAQËSIA E FRUTAVE & NGJYRAVE
AMITA FUN, PËR MË TË VEGJËLIT

FËMIJËT I DUAN NGJYRAT DHE NDRYSHIMET. PËR TË SHUAR ETJEN E TË
VEGJËLVE, PAKETIMET 250ML BANANABEL, PJESHKËSHPEJTI DHE QERGJENIU
JANË SHOQËRUESI IDEAL GJATË KOHËS SË ARGËTIMIT DHE LOJËS.

AMITA FUN HEROES

Heronjtë e Amita Fun janë në qytet dhe do të falin shumë gëzim për miqtë e tyre të vegjël. Zbulo aventurat e tyre më të fundit.

footer