AMITA FUN BANANABEL

Mollë, Portokall & Banane, lëng frutash i pasuruar me vitaminat B,C,E . Lëng frutash dhe pure nga koncentrati tyre 50% (Lëng Molle 29%, Lëng Portokalli 11%, Pure Banane 10%)

E ZGJUAR
E BUKUR
IKONË MODE

Hijeshinë e saj e merr
nga vitaminat: (B,C,E)
të kombinuara me
mollën dhe portokallin.

SI PËRGATITET

Shtresat e veçanta që përmban paketimi e mbrojnë lëngun nga kontakti me dritën, ruajnë vlerat ushqyese dhe shijen në temperaturat e ambjentit.

Polyethylene Metallocene (nuk përthith lëngun)
Adhesive Polymer (shtresa të palëvizshme)
Aluminium Foil (barriera për oksigjenin, shijen dhe dritën)
Polyethylene Lamination (shtresa të palëvizshme)
Paper Board (për stabilitet dhe forcë)
Polyethylene (mbron nga lagështia e jashtme)

AMITA FUN PJESHKËSHPEJTI

AMITA FUN QERGJENIU

footer