AKTIVITETE

Eventet e ardhshme

12 Maj Ugly Dolls Cineplex Ditën e Dielë, datë 12 Maj, ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Dita e Familjes" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Ugly Dolls".
24 Maj Aladdin Cineplex Ditën e Premte, datë 24 Maj, ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Dita e Familjes" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Aladdin".
30 Maj Panairi i Fëmijëve Panairi i Fëmijëve Festën e fëmijëve do ta kalojmë sëbashku në panairin e Fëmijëve, lojra, argëtim dhe shumë dhurata nga heronjtë e Amita Fun, Bananabel, Qergjeniu, Pjeshkëshpejti.
13 Qershor Secret life of pets 2 Cineplex Ditën e Enjte, datë 13 Qershor, ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Dita e Familjes" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Secret life of pets 2".
21 Qershor Toy Story 4 Cineplex Ditën e Premte, datë 21 Qershor, ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Toy Story 4" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Toy Story 4".
19 Korrik The Lion King Cineplex Ditën e Premte, datë 19 Korrik, ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Toy Story 4" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Toy Story 4".
15 Gusht Angry Birds 2 Cineplex Ditën e Enjte, datë 15 Gusht , ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Toy Story 4" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Angry Birds 2".
21 Shtator Takim me heronjte Takim Heronjtë e Amita Fun do të takojnë miqtë e tyre të vegjel në kopshte të ndryshme. Sëbashku do të luajmë ��️⛹️ do të kërcejmë ���� dhe do të ndajmë shumë këshilla për vogëlushët.
13 Tetor Takim me heronjte Takim Heronjtë e Amita Fun do të takojnë miqtë e tyre të vegjel në kopshte të ndryshme. Sëbashku do të luajmë ��️⛹️ do të kërcejmë ���� dhe do të ndajmë shumë këshilla për vogëlushët.
22 Nentor Frozen 2 Cineplex Ditën e Premte, datë 22 Nëntor , ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Frozen 2" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Frozen 2".
28 Nentor Takim me heronjte Takim Heronjtë e Amita Fun do të takojnë miqt e tyre të vegjel në kopshte të ndryshme. Sëbashku do të luajmë ��️⛹️ do të kërcejmë ���� dhe do të ndajmë shumë këshilla për vogëlushët.
12
Maj
Ugly Dolls Cineplex Ditën e Dielë, datë 12 Maj, ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Dita e Familjes" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Ugly Dolls".
24
Maj
Aladdin Cineplex Ditën e Premte, datë 24 Maj, ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Dita e Familjes" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Aladdin".
30
Maj
Panairi i Fëmijëve Panairi i Fëmijëve Festën e fëmijëve do ta kalojmë sëbashku në panairin e Fëmijëve, lojra, argëtim dhe shumë dhurata nga heronjtë e Amita Fun, Bananabel, Qergjeniu, Pjeshkëshpejti.
13
Qershor
Secret life of pets 2 Cineplex Ditën e Enjte, datë 13 Qershor, ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Dita e Familjes" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Secret life of pets 2".
21
Qershor
Toy Story 4 Cineplex Ditën e Premte, datë 21 Qershor, ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Toy Story 4" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Toy Story 4".
19
Korrik
The Lion King Cineplex Ditën e Premte, datë 19 Korrik, ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Toy Story 4" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Toy Story 4".
15
Gusht
Angry Birds 2 Cineplex Ditën e Enjte, datë 15 Gusht , ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Toy Story 4" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Angry Birds 2".
21
Shtator
Takim me heronjte Takim Heronjtë e Amita Fun do të takojnë miqtë e tyre të vegjel në kopshte të ndryshme. Sëbashku do të luajmë ��️⛹️ do të kërcejmë ���� dhe do të ndajmë shumë këshilla për vogëlushët.
13
Tetor
Takim me heronjte Takim Heronjtë e Amita Fun do të takojnë miqtë e tyre të vegjel në kopshte të ndryshme. Sëbashku do të luajmë ��️⛹️ do të kërcejmë ���� dhe do të ndajmë shumë këshilla për vogëlushët.
22
Nentor
Frozen 2 Cineplex Ditën e Premte, datë 22 Nëntor , ora 10:30-13:30 ju mirëpresim në eventin "Frozen 2" që do të organizohet njëkohësisht në Cineplexx TEG & QTU, dedikuar filmit të animuar "Frozen 2".
28
Nentor
Takim me heronjte Takim Heronjtë e Amita Fun do të takojnë miqt e tyre të vegjel në kopshte të ndryshme. Sëbashku do të luajmë ��️⛹️ do të kërcejmë ���� dhe do të ndajmë shumë këshilla për vogëlushët.