AMITA FUN QERGJENIU

Mollë, Qershi & Rrush i Kuq, lëng frutash i pasuruar me vitaminat B,C,E . Lëng frutash dhe pure nga koncentrati tyre 50% (Lëng Molle 28%, Lëng Qershie 14%, Lëng Rrushi Kuq 8%)

krijues
i zgjuar
gjeni

A e dinit që Qergjeniu
është 250 ml?
250 ml plot shije

Si PËrgatitet

Shtresat e veçanta që përmban paketimi e mbrojnë lëngun nga kontakti me dritën, ruajnë vlerat ushqyese dhe shijen në temperaturat e ambjentit.

Shtresat e veçanta që përmban paketimi e mbrojnë lëngun nga kontakti me dritën, ruajnë vlerat ushqyese dhe shijen në temperaturat e ambjentit.

 •  Polyethylene Metallocene

 •  Adhesive Polymer

 •  Aluminium Foil

 •  Polyethylene Lamination

 •  Paper Board

 •  Polyethylene
 •  Polyethylene Metallocene (nuk përthith lëngun)

 •  Adhesive Polymer (shtresa të palëvizshme)

 •  Aluminium Foil (barriera për oksigjenin, shijen dhe dritën)

 •  Polyethylene Lamination (shtresa të palëvizshme)

 •  Paper Board (për stabilitet dhe forcë)

 •  Polyethylene (mbron nga lagështia e jashtme)

AMITA FUN BANANABEL

AMITA FUN PJESHKËSHPEJTI

footer